Kauneimmat Ruusut

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Kevään tullessa kuusen
oksat juuriltasi poistan
Kasvupaikkaasi kohennan
tuoretta multaa lisään

Koko kevään sinua
lämmölläni hoidan
jotta jaksaisit koko
kesän kukkia

Ihanat tumman punaiset
kukkasi tuoksullaan
hurmaa minut

Rakkaalleni yhden
kukistasi taitan ja
toivon sen onnea
hänelle suovan

Selite: 
Omistettu hyville ystäville
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo ystävyydestä.

Kaunis, romanttinen runo. Hyvää Syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot