Tanssit joenrannalla

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Kukat kauneimmat niityn

Runot herkimmät hellät

Kaipauksen sydämen tulisen

Rakkauden kahden sydämen

Tanssin huuman ja kesän kuuman

muistoissani kertaan talven taittuessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis luonto...Rakkausruno...Onnea tänään!

Kaunis runo on, kesämuistot lämmittää näin talvipäivinä :))

hentoa ja herkkää kerrontaa

Kevättä kohti runosikin vie.
Hyvää syntymäpäivää!

Mahrottoman mukavaa synttäripäivää !
Runo saa ajatukset kesää kohti !

Herkästi kuin laulu tai kaunein taulu, puhuttelee tämä hieno runosi! Paljon Onnea Syntymäpäivänäsi!

Kaunis.

Syntymäpäiväonnittelut !

 

Käyttäjän kaikki runot