Hehku

Runoilija Arto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin sydän
 

Sydämeni tulessa roihuaa

rakkauden kipinät sinkoilevat

tulesta tulisesta

Tuleen puita lisäät

kohennat tulta tulista

kuumuus hehku lämmittää

lämpö jäisen sydämen sulattaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi hehku tuntuu tänne asti...
:))

Melkonen hehku jossa varmaan sydänkin sulaa,hieno hehkuvainen runo.

Ihanan voimakas runo, revit tunteesi paperille todella hienosti. runo kosketti myös omaa elämääni... rakkaus on ihmeellinen voima!

 

Käyttäjän kaikki runot