Tunteet

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Se ei armoa anna,
eikä odota,
iskee kun sitä vähiten odottaa,
saa minut punastumaan.

Kohtaan se koulussa,
kaupungilla,
jopa oman pihamme puussa.

Minua pelottaa mikä se on,
mistä se tulee,
olen onneton.

Ei se laannu vaan,
saa vatsan heittämään volttia,
ja perhosia tulee,
saisin malttia.

Olen rakastunut.

Nyt sen tajuan.
Sitä tunnetta ei saa pois,
se jää,
syvälle.

Sydämmeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämessä vain yksi m.. ^^ Mutta kaunis on ja olen itsekkin tuntenut ton monen monta kertaa.

 

Käyttäjän kaikki runot