Nimetön

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Heitän surut nurkkaan,
ja itkut pistän purkkiin.

Sitten menen ulos ruskettumaan,
ja rumat rusketusrajat saan.

Vasta kun alkaa sataa tulen sisälle,
ja alan hyppimään ympäri taloa.

Sitten kun olen ihan väsynyt ja nukuttaa,
no tietenkin menen nukkumaan.

Seuraavana aamuna ei ole aikaa surra mitään,
ja sitten menen uimaan kylmään veteen.

Sitten kun minusta tulee rusina,
yritän varoa ettei kukaan yritä syödä minua.

Sisälle päästyäni kuivattelen,
ja juon kaakaota ja syön pullaa.

Illalla sitten olen tuulilullaa..

Kolmantena päivänä löydän surupurkkini
nurkasta ja avaan sen,
nyt alkoi itkettää..

Mutta kyllä ne surut nurkkaan jää.

Selite: 
Taitaa olla vähän lastenloru! Pilalla tehty, että piristäis vähäsen jonkun miltä.. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot