Hetki

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Hetken pystyt luomaan,
jolloin katson sua silmiin
kauan ei hetki kestä
joudut lähtemään.

Toivon,
toivon toista hetkeä,
hetkeä pitempää,
pitempää tuokiota sinun kanssasi.

Toinen hetki koittaa,
näen sinut taas,
iloita saan taas kanssasi,
hetki toinen loppuun kuluu.

Kolmatta toivomme,
kuulen,
kuulen sinun olevan poissa,
poissa jossain kaukana jonne en pääse,
en koskaan.

Hetkeä kolmatta en saa kanssasi.

Itkien tunteja,
kuulen sinut,
puhut minulle,
kuiskit korvaani rakkauden sanoja,
sanoja joita en ole koskaan kuullut.

Olet palannut kaukaa.
Takaisin.

Selite: 
runo taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo,
alussa oli todellakin epätoivoista odotusta, joka palkitaan lopulta.
Odottavan aika on pitkä.

 

Käyttäjän kaikki runot