anteeksi

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Nyt sen tiedän.
Olin tyhmä,
huusin, kirosin potkin ja haukuin.
Suutuin sinulle turhasta,
anteeksi en ansaitse. En ainakaan tämän jälkeen.

Pienen lupauksen petit,
ja minä raivosin. Sinä suutuit myös, mutta itsellesi.
Älä turhaan, ei ole syytä.
Anna anteeksi, itsellesi, myös minulle.

Anna minulle anteeksi, olin tyhmä kun suutuin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot