Sekaisin

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Tykkään hänestä, mutta tykkään myös toisesta.
En tiedä tunteitani, kuka ne voisi kertoa?

Pelottaa, pitääkö kumpikaan.
Surettaa, jos ei olekkaan,
tunnetta samaa.

Haluan kertoa, mutta en uskalla.
Menen sekaisin, enkä osaa päättää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot