O n n i (k o)

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Onnen säteitä sulle tuo,
jotka pieni olento luo.

Onnen saat takaisin,
sitä kauan olet haikaillut.

Onni kauan viivy ei,
Se luotas ystävät vei.

Onnellinen olit jonkun kanssa,
muttet ystäviesi.

Onni oli sokea,
jätit monet yhden takia.

Onnen saat takaisin,
jos lausut rukouksin.

Jätä se yksi,
saat loput takaisin.

Selite: 
No Comments.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot