Nimetön

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Minulla on kaikki ainekset,
aivot ja lihakset.
Nillä mä voin rakentaa,
omaa kultaa rakastavaa.
Siinä menee aikaa,
no..ehkä pari vuosisataa.
Ei se mua haittaa,
kun täydellisen rakkaan saan.
Voinhan minä odottaa,
sen pari vuosisataa.
Siis, että joku mulle sen rakkaan rakentaa.

Selite: 
Mutta kannattaisi sittenkin ettiä se oma kulta, eikä rakentaa sitä mielikuvituksessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot