Suojelusenkeli

Runoilija momentlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! ja hei.
 

Pimeässä valo hohtaa,
se löytää jonkun,
se on etsinyt sitä,
se suojelee sitä.

Katson ylös,
sen nään,
mitään en kuitenkaan nää,
valo seuraa,
valon luo,
että löytäisin oman kotini luo.

Selite: 
Tämmöinen pieni runonpätkä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot