Surenko turhaan

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Lisää viiniä lasiin kaadat, 
Revit auki vanhat haavat. 
Suolaa kyynelkanaviin, 
hukuttaudut meriin syviin. 

Meikit poskille levinneet, 
peilissä silmät väsyneet. 
Et halua mennä nukkumaan, 
herätä aamun ankeaan.

Turha suruasi on kantaa, 
jos hän itseään ei voi antaa
ihan kokonaan

Revi silpuksi syntilista
kaikki voi olla vielä mahdollista
luulenko vaan? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina on tilaa kehitykselle..
Tänään tämän luin ja pidin.
Kynnyksellä... koskettavasti kuvaat.
 

Käyttäjän kaikki runot