Kaukana Karjalassa

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Istun Jänisjärven rannalla, 
Karjalan kauniilla kunnahalla. 
Kaukaisuudessa käki kukkuu, 
muu väki jo kaikki nukkuu. 

Tuijotan vastarantaa, 
kauas ajatukseni kantaa. 
Sinun luoksesi ne lähetän, 
tunnetkohan minun ikävän. 

Kaipaukseni suuren suuri, 
toivottaako se sinut juuri. 
Ajatteletkohan minua nyt, 
sitä olisin minä kysynyt. 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot