Kuka rakastaisi tätä tyttöä

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Kuka lohduttaisi tätä tyttöä, 
sanoisi sille jotain nättiä. 
Pyyhkisi poskelta kyyneleen, 
hukuttaisi sen rakkauteen. 

Sanoisi tyttöä tärkeäksi, 
elämänsä ykköseksi. 
Halaisi yöt turvaisaksi, 
aamulla kutsuisi rakkaaksi. 

Yksinäisyyden poistaisi, 
rakastan sinua kuiskaisi. 
Suudelmilla sinetöisi lupauksen, 
ikinä luotasi lähtisi en.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärimmäisen kaunis runo, joka pysäyttää.
Iso kiitos kauniista sanoista! 
Rakkaus vielä löytää luoksesi. :) Oikein hyvä runo!
Kiitos <3
Syvää kaipausta sanoissasi
Toivottavasti löydät hänet. Kaksin jotenkin helpompaa.
Välttämättä nuoruuskaan ei ole helppoa kun on monissa tulevaisuuden ristipaineissa tässä yhteiskunnassa mutta sanotaanko että ovet ovat auki nuoruudessa.
Kaunis runo ja toive <3
 

Käyttäjän kaikki runot