Oot mun...

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Katsotaan netflixistä sarjoja, 
pidetään mainostaukoja
Nukahdetaan ennen loppua,
herätään ilman hoppua

Oot mun arki-ilta
viikonlopun ikuinen virta
Päättymätön kesäyö. 

Oot mun kuun silta, 
elämän lankojen pirta
Pelastava turvavyö

Kerrotaan päivien harmitukset,
Lohdutetaan pois kärsimykset, 
Kietoudutaan sylitysten, 
keinutaan toisiamme vasten
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä sellainen leppoisa romanttinen tunnelma joka ilahduttaa minua.
Upeaa rakkautta. :)
 

Käyttäjän kaikki runot