Tuletko vastaan?

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Kun huomenna lähden, 
toivoisin illan nyt kahden. 
Näin ei kuitenkaan käy, 
ei susta kuulu ei näy. 

Pakkaan mukaan muistoja, 
mielen perukoille kasoja. 
Sydämmen toivoa täyteen, 
että päädymme vielä yhteen. 

Näkemiin hetkeksi rakkaani, 
ajatuksissa mukana olet matkani. 
Luoksesi pian minä palaan, 
mikäli tulet minua vastaan...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot