Hetken lainaa vain

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Me kaksi lepäämässä, 
tiukassa syleilyssä. 
Hengitys niskassani,
lämmin kosketus ihollani. 

En uskalla nukahtaa, 
kuluu aika liian nopeaa. 
Voisitpa olla siinä aina, 
olet nyt vain hetken laina. 

Jää vielä hetkeksi viereeni, 
suutele hellästi huulilleni. 
Sano että palaat huomenna, 
voimia yksinäiseen yöhön ammenna.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä niukemmin on aikaa yhdessä, sitä enemmän sitä arvostaa..herkkä runo.
Kaunis kuvaus.
 

Käyttäjän kaikki runot