Korjauksen tarpeessa

Runoilija d2228eac85e74bcd37019b5ddbe903b9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2019 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Ei järjen ääni kellossa, 
sointia vain mollissa. 
Tahdistin epäkunnossa, 
säröjä onnen uskossa. 

Kuka kellon korjaisi, 
soittimen virittäisi.
Sydämmen tahdistaisi, 
palaset yhteen liimaisi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo joka pysäyttää.
 

Käyttäjän kaikki runot