pyörteessä

Runoilija AjanHiekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

non timebo mala

En pelkää mitään pahaa
 

Raskasta taakkaa, sisällä ja ulkona paljon pahaa.
Usko etten tee sinulle mitään raakaa. sun taakkaa mä voin kantaa. sun kaikki huolet sisältä pois kaataa.

Olemme myrskyn silmässä, ja pyyhin sun kyyneliä. En sun anna enää kaatua ja maassa parkua. olen se tuntematon välittäjä, sinun kädestä pitäjä.

Tuon sulle ilon pimeyteen, ja sen eteen kaikkeni teen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot