itsekäs

Runoilija AjanHiekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

non timebo mala

En pelkää mitään pahaa
 

Olen kaiken aina tuhonnut ja uudelleen rakentanut, Elämäni taulun maalannut.

Miksi sinun juuri nyt piti tulla ja mennä, Matto jalkojenkin alta pois viedä.

Olen itsekäs ja niin pirun sitkeä, etten näe miten kaikki olisi voinut muuttaa ku sun takaraivolles kaukaan voin vaa huutaa.

En ole mitään omatunnolleni velkaa, siksi aina väärässä pöydässä pelaan. Menetän kaiken ja sitten nuolen sormia että miten tässä nyt toimia.

Suomalaisen idiotismin luoma kuvitelma, etten vajoa mihinkään sontaan huomenna.

Olen pahoillani liian myöhään, siksi mun sängyn vieressä on nykyään niin kylmää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen runo mutta hyvin kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot