luurangot

Runoilija AjanHiekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

non timebo mala

En pelkää mitään pahaa
 

Päiteihden paratiisis kaikilla on muka valoo, silti jokainen tuuppaa valheen joka rakoon. Tykki kourassa, pelon koukussa hakkaat ränniin nii että lisää pännis. Subutexin luova harhakuvitelma, että aurinko paistan ulkona joka kerta. Nuole haavas ja hakkaa naapurisi naama. Älä tukaroi äläkä kerro, muuten sut löydetään kuopattuna keskelt peltoo. Märehdi ja sätki pistä suuhus kaupasta varastettu pätkis. Päästä irti tästä kaikesta jos haluat elää, frendis laittaa isot pojat sun perään. Vaikeuden kautta voittoon, kyl kaikki tämmösen jälkeen on helppoo. Valkoisen kuplamuovi elämä ei osunu kohille, siksi monen vanhan frendin suonissa silti kolisee. Tää on mun ex klobeille, niille monelle jonka nimi on mun sydämes pelkkä tosite.

Selite: 
Harva näkee mitä maailmassa voikaan tapahtuu elämän pikku kuplan ulkopuolella. Nähny elämäs tuulet kovat ja niistä opiksi otan. (Subu plus muut päihteet eivät olleet koskaan osaksi mua) vaan ystävät olivat lääkkeiden omat
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot