eripuu, ei todellista muuten tuu

Runoilija AjanHiekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

non timebo mala

En pelkää mitään pahaa
 

Kaadu maahan ja nouse ylös, aito mies apua kutsu.

Tunne ainoastaan sisälläs, katkaise kieles jos ne meinaa suusta livistää.

Työllä kasvatetaan omaisuus, Se on ainoa todellisuus.

Olenko väärästä puusta tippunut, kun nää ei mun sisään koskaan sopinut.

Näytän ihmisille että välitän, ja kerron että mitä he ovat sisältä. on mulle tärkeitä.

todellisuus on se mitä me tahdotaan, ei maailmassa ole kuin mahdollisuuksia. niihin pitää vain uskaltaa tarttua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot