vuoda

Runoilija AjanHiekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

non timebo mala

En pelkää mitään pahaa
 

tajusin koko ajan et kuljen unissani, peilikuva nukkuu ja olen kuollut muissa kuvissani.

yrittänyt koko ajan kalastella kuuta, on vaikeeta huomata ettei halua mitään muuta.

Mä tykkäisin mennä nukkumaan, mut unta ei tullut uudestaa.
Auta tätä joustipatjaa hukkuvaa, tarvitsen jotain viereeni nukkumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis (-:

epätoivoa

pidin

omalaatuinen hyvä runo, riimit olivat jotenkin jäykkiä ja pakotettuja, joka häiritisi hiukan, mutta muuten upea teos!

 

Käyttäjän kaikki runot