Pikku-karhua kaivaten

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Ensimmäinen ikävän päivä
on se väkevin
tietäisitpä
kuinka hyvästien jälkeen
hiljaisuudessa värisin.
Stereoissa soi Martikaisen Toivo
niille, joilla ei ole ketään
mutta minulla on sinut
ja sinä olet
toivoni, raamatun lauseeni ja rakkauteni
En tiedä milloin kävi todeksi
että maailmassani ei ole mitään
ellen viereesi nukahda ja vierestäsi herää.
Kuin syysillan tuuli peltikatoissa
kaikuu sielussa kaipaus
Se on sähkövirtaa sydämessä,
äänettömiä hetkiä yön pimeydessä
Kyyneleet silmäkulmissa kertovat
olen vahva, mutta ilman sinua palelen.
Pikku-Karhua hirmuisesti kaivaten

- Pikku-Tiikeri

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot