Kevään postia

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Ei elämä saavu postipaketissa
vaikka vaippoja saapuukin
Elämä syntyy niinä pieninä hetkinä
kun on tyyntä, hiostavaa, ihanaa,
ohikulkijoiden tuoksuja ilmassa, hämärää,
pähäkähulluja päähänpistoja,
paljaita jalkoja ja pikkukiviä,
rullaavia lopputekstejä, meren kohinaa,
kaukaisuutta ja läheisyyttä samassa tilassa
Aistien ylitäydessä laivassa
pitkän yön jälkeen
saapuu elämään aurinko
Ja sittenkin
kuin jatkuvuutta ilmaisten
kolisee tuttu postilaatikko

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot