Hostelli

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Jos minulla olisi hostelli
siellä olisi suuret keittiötilat
ja tiskirätit vaihdettaisiin joka päivä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot