Fetaliinalle

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Sä olet vahva,
sä olet herkkä,
mutta et kenellekään
pelkkä vipuvarsi tai apukäsi.
Sä olet upeinta mitä on
juriin omana itsenäsi.
Ja huominen tuo mitä tuo,
ei mitään enempää,
ei mitään vähempää,
se itsellesi suo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot