21.12.12 13:11

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Rakkaani soitti maailmanlopun hetkellä
vastasin vitsikkäästi ”Prööt”
kelpaahan tässä huulta heitellä
Jos kaikki päättyy niin päättykööt!
Tulkoon tulinen kuolema
tai tulkoon joulu suloinen
tämäkin päivä on historian tuottama
Sen kanssaan vietän iloiten
Ja jos onkin edessä vielä vuosia
toivon niidenkin yhteisiä olevan
onhan sillä lailla asia
että häntä ihailen ja häntä jokaisena päivänä rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot