Vuosien päästä

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Näkisinpä itseni tässä
vuosien päästä
Muistaisinpa millaista
on seistä selkien takana
seinän vieressä
hiljaa
vaaleana kuin lakana.
Voi miten helppoa
on olla reipas ja ahkera
ja oppia
ja olla ylimääräinen,
tarpeeton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot