Huhtikuu

Runoilija raccoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain varjoon voi kompastua, on niin monta tapaa onnistua.
 

Huhtikuu
Sinä vierelläni
pitkän pimeän jälkeen
viimein illat valoistuu.

Minä hengitän
tuoksuasi sisään ja ulos
annan mielen virrata
maailman ympäri kanssasi
tahdon paljain jaloin kulkea

Selättää vuoret,
kesyttää kaupungit,
joutua eksyksiin ja löytyä.
Tehdä matkaa, liikuttua,
heittää huulta ja heittäytyä

Sitten tulla kotiin
seisahtua
olla vierelläsi
elämän jokaisessa huhtikuussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot