pelkääjän paikalla

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heittäytyä katolta,
osaksi tuulta.
Haluaisin, tahtoisin, tekisin, hyppäisin.

Rohkeus on kuitenkin
jossain muualla
kuin minussa.

Kertoa tunteista,
antaa sanojen virrata.
Haluaisin, tahtoisin, tekisin, kertoisin.

Tarttua hetkeen,
ottaa kiinni kädestäsi.
Haluaisin, tahtoisin, tekisin, tarraisin.

Jossittelua ja kauniita sanoja minun suustani,
mutta ilman tekoja ne ovat
vain suloisia aikeita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

JOS aikeiden kautta pystyis elään, niin mieti mitä kaikkee saisit aikaan. :)

Pidin!

Koskettava.

Tässä on tunnetta ja elämää. Kaunista runoutta.

 

Käyttäjän kaikki runot