meren kutsu

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuhdo minut, meri, huuhdo mukana valkean hiekan!
Tee minusta suolaisin pärske vaahtopäittesi joukkoon.
Upota minut, meri, upota minut kalojen kaveriksi!
Näytä minulle, meri, sinisen ja vihreän kaikki sävyt.

Ja minulle kasvaisi kidukset, evät,
ja virtaviivaiseksi muuttuisin.
Uisin, uisin, kelluisin ja nauraisin kirjaville kaloille
ja minusta tulisi osa vapautta,
villin luonnon kesyttämättömin voima.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis runo.. :)

otsikko kuvaa tätä runoa täydellisesti...

 

Käyttäjän kaikki runot