muista minut

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä istahdin pilvenhattaralle.
Unohda mustat ajatukset, kuiskasit minulle.
Itkemällä en saavuttanut itseäni.
Sinun vieressäsi helpointa hengittää.
Tiesitkö sinä sen jo?
Ajassa matkustamalla saisin sinut kokonaan.

Muistatko vaaleanpunaisen taivaan.
Itkuisilla kasvoillasi onnenkyyneleet.
Nukahtaisitko viereeni, suojelen sinua.
Unohda väritön maailma.
Tuulen mukana katoaa pahat ajatukset.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm..hiljaiseksi veti..

On niin hieno että on vaikea kuvailla..:D
pistän suosikkeihin..

 

Käyttäjän kaikki runot