soittorasia

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Balettitossuissaan ja tyllihameessaan,
tyttö kannen alla makaa.
Odottaa ja toivoo,
joku pian vieterin vetää
ja kannen avaa,
jotta tyttö saisi jatkaa tanssiaan.

Balettihameessaan ja kovissa tossuissaan
tyttö peilin edessä tanssii.
Toivoo ja odottaa,
joku pian kannen sulkee
ja musiikin hiljentää,
jotta tyttö saisi jatkaa uniaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikuinen dilemma, vailla päätöstä.
Pidin tästä, pienen ballerinan toiveissa on jotain pysäyttävää, joka saa lukemaan uudestaan.
Onnea.

Ikuinen dilemma, vailla päätöstä.
Pidin tästä, pienen ballerinan toiveissa on jotain pysäyttävää, joka saa lukemaan uudestaan.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot