haudassa

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuus kattona,
tyhjyys mattona.
Arkussa kalpeana
ruumiini makaa.

Taivas kattona,
multa mattona.
Matojen syömänä
ruumiini makaa.

Ilo kattona,
kyyneleet mattona.
Ilman toivoa
ruumiini makaa.

Toiveet kattona,
rukous mattona.
Täysin hengettä
ruumiini makaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot