voittajaa kaivataan maaliviivalla

Runoilija adrianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämäkö nyt on se paljon puhuttu onnellinen loppu?

Minä en näe sinussa voittajaa,
en löydä sitä itsestänikään.

Ja se ylimääräinenkin ylpeys,
jota olen kantanut hartaudella,
on karissut tällä matkalla jalkojemme juureen.

Sinä halusit voittaa,
minä olin varma voitostani.
Lopulta maaliviivan ylitti kaksi häviäjää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau, hieno. kauniin filosofista. ;p toimivan kokonaisuuden olet saanut aikaan.

viimeiset 4 riviä ovat ihan uskomattomat... toimisivat ihan yksinäänkin, runon nimi nyt ei ole parhaasta päästä. asiaa tässä on, kauniisti ilmaiset sen..

Mielestäni on varmempaa olla perässä hiihtäjä kuin edelläkulkija.

Kiitos rohkaisevista sanoistasi!

Mitä runoosi tulee toivoisin kuitenkin näkeväni, että häviäjätkin voisivat olla selviytyjiä....

 

Käyttäjän kaikki runot