versio... Kukaan ei kaatunut

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Käsikynkkää tyhjää Espaa

kumpikaan ei kaatunut
mutta ei hypätty virtaan

Ollaan tässä muttei välitettäis liikaa
kuvitellaan yhteistä
mutta mitään ei uskota

Nautitaan ilman tulevaisuutta
tuntuisko hyvältä:
ollaan nyt

älä pelkää mitä et voi hallita>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot