versio...Kuvajaisija

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Kuvajaisia
Olen nähnyt Sinut, kyllä juuri kanssasi olin eilen, tänään ja viime viikonloppuna
Silitin, syleilin, katsoin tarkkaan
ilmakehän värähtelyjä olkapäissäsi

Monesti iltaisin olen
nähnyt vilauksia Sinusta myös itsessäni

kun todellisuus värähtelee ympärillä
Tämä ei ole unta.

Paikalla on useita demoneja, rakkeja ja haukkuja. Riveittäin miehiä ja naisia
Mutta minä seurailen Sinua. Yhtälailla riivattu ja riivaaja
elän Sinun valosta ja lepään varjoissa.>

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot