Betoniseinän rakoon

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Kuljen polkuja joilla hiekka vierii alas
kanttarin väleihin
Betoniseinän viereen jämähtää helposti

Hiekanjyvät asettuvat omalakisesti ryhmiksi
jokaisella useita naapureita

kaukaa kaunista

Tarkastelen jyviä ja ihmisiä
sanotaan että ihmiselle on rakosensa

ja ettei jyvä toisen kyljessä ole vielä hiekkaa
ilman tyhjää tilaa niiden välissä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot