versio.... odotusaika

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Olen toivonut,

Pitkään
kysymättä rakastanut

innolla
kärsien
Odottanut

Sinua,

tuntematta
Olen arvostanut

ja niinpä

Avannut
lämpimän sylin
jos toisellekin,
vain jotta

Pian
Sinä olisit siinä
ja
Minä>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot