versio... Kolikkotemppu

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Laita sakset perseeseen
Avaa ne

verta valuu
naurut lämmittää

Pistä pari kättä viisi sormea

maskottiakin naurattaa

Sisältä ulos
elämään sisältöä

Kolikot kolisevat pönttöön

tämä on hallinnassa
jos ei muu>

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot