versio... Hide n seek

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

This is
an endless
game
of hide n'
seek

Baby,
from you
I can't
run

but I can
hide>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot