Arestissa

Runoilija Ainoonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneus on siinä rumassa, miltä tahdomme sulkea silmät. Nyt auki ne silmät.
 

Pieni olento kiipeää ylös pojan jalkaa

ensimmäinen
läimäys ja henki pois

Mutta mitäpä tuosta kevät etenee
ja uusia ötököitä tulee sekä uusia menetyksiä

ne tulevat tuulen mukana ja menevät

vaikka useinkin yksi kuolee kesken lennon
siksi olen kotiarestissa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot