Ikävä

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Jos olisin saanut valita uudelleen
ne päivät kun olet kanssani.
En olisi valinnut niitä päiviä
kun olin murheen murtama
ja tarvitsin eniten ystävää.
Valitsisin ne hyvät ja iloiset päivät
kun minulla olisi ollut voimaa
auttaa sinua jaksamaan.

Selite: 
Ikävä ystävääni joka menehtyi
Kategoria: 
 

Kommentit

Suru on aina suuri voima...
niin kuin kaipuu.

Mutta suurin kaikista, aina tietämättämyys.
Sen yli ei käy mikään, ennen tiedon suruisaa valoa.

 

Käyttäjän kaikki runot