Ihmisen laulu

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Lauloin sinulle laulun rakkaudesta,
laulun ikävästä ja siitä kaipuusta.
Kerroin langenneista enkeleistä
oikeasti hyvistä ihmisistä.
Petyitkö niin pahasti todellisuuteen?
Vai jäitkö epätietoisuuteen,
siitä mitä tuolla taivaalla on?

Luulitko siellä olevan parempaa?
Vai mikä täällä ahdistaa?
Kiristit köyden liian tiukalle,
otit liian ison askeleen.
Ja putosit tyhjyyteen.

Selite: 
Pyhäinpäivä muistutti jälleen menetetystä ystävästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot