Katso

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Ota peili ja katso siihen.
Katso pitkään ja hartaasti.
Näetkö?

Näetkö sen mitä minä näen sinussa?
Ihmisen josta pidän,
jonka kanssa haluaisin jakaa elämäni,
josta välitän.

Pelkään,
että näet jotain mitä minä en näe.
En tahdo sinun näkevän itsessäsi vikoja.
Ei sinussa niitä ole.
Ne ovat vain naarmuja peilissä.

Älä välitä niistä, vaan katso tarkasti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot