Nimetön

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Sinä olet jotain niin uskomatonta,
jotain herkkää, haavoittuvaista.
Osaat sanoa kaiken kauniisti niin,
saat minut vaipumaan unelmiin.
Teet minut ehjäksi ja onnelliseksi,
mä ihan mitä vaan teen vuoksesi.
Sua en koskaan tahdo menettää,
enkä koskaan aio yksin jättää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot