Älä mee

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

refrain:
Älä mee pois, oot mulle rakas.
Jos meet, en saa sua takas.
Oot mulle liian tärkee,
mut täs ei oo mitään järkee.
Sanoit aina et mun pitää viel jaksaa.
Nyt mä sanon sulle ettet sä vielä saa,
täältä pois kadota.

Kaikki oli hyvin ku meist tuli ystävii.
Molemmil oli ollu paskaa elämäs.
Mut päätettiin et se yhes kestetään.
Tehtiin lupaukset ja annettiin sanamme.
Molemmat välil horjuttiin ja meinattiin pudota.
Mut silti kestettiin kaikki.
Me ei luovutettu koskaan.

refrain.

Sit kaikki alko suistuu.
Mulla meni paskasti,
sä aloit parantuu.
Mut sä hajosit sirpaleiksi miljooniksi.
Mä olin aina ollu huolissani susta.
Mut nyt pelkään vaan,
koska sä pois meet.

refrain

Älä mee!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot