Yksin kuolemaan

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Kipu kasvatti siivet sydämeeni
vihdoin pääsen pakoon itseäni

Veri kuohuu, ei hellitä tää
Osaisinkohan vapaana lentää

Häkkiin kahlittu sydämeni
Sain viimein hennot siipeni

Ne hetken kantaa kunnes palaan

yksin kuolemaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot