uudesti syntynyt

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Ujo hehku poskilla.

Levein hymy naamalla
viestiäsi lukien.

Pelkkä hipaisu saa ihon
kananlihalle.

Suudelma saa koko muun
maailman katoamaan.

Sun läsnäolo
saa mut lämpiään.

Ja ajatus siitä että ollaan
toistemme,
tekee mut onnellisemmaksi
kuin koskaan ennen.

Selite: 
Tunnen olevani ku teinityttö ensimmäisen ihastuksen kourissa. Hassua että tää tunne on todellinen koska luulin että niin ei enää koskaan tule käymään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot